Antrenor personal bun oradea

Antrenor personal bun oradea

Dacă îți dorești să slăbești câteva kilograme, să te tonifiezi sau să ai un stil de viață mai sănătos, este important să incluzi sportul în programul tău de zi cu zi. Pentru a-ți atinge mai ușor obiectivele, apelează la un antrenor personal. Iată cinci lucruri pe care le face un antrenor personal bun:

Îți arată, concret, cum trebuie făcut fiecare exercițiu

Indicațiile nu sunt îndeajuns, un antrenor personal nu se limitează la a spune clienților ce trebuie să facă. Acesta trebuie să aleagă exercițiile potrivite pentru tine și să îți arate cum să le faci corect și în siguranță. De asemenea, el trebuie să te îndrume în utilizarea anumitor aparate din sala de fitness. Dacă vrei să lucrezi diferite zone ale corpului, antrenorul trebuie să te ajute să alegi exercițiile potrivite pentru tonifierea musculaturii și definirea anumitor părți.

 

Încearcă să vină cu soluții pentru nevoile tale

Un antrenor bun va încerca să afle, în primul rând, scopul pentru care vrei să urmezi un anumit antrenament. Acesta vrea să știe care este motivația ta, ce rezultate speri să obții și ce stil de viață ai. Abia după acceea va putea realiza un plan adecvat de exerciții.

Te ajută să-ți setezi obiective realiste

Chiar dacă găsești un antrenor personal dedicat, nu înseamnă că vei slăbi în timp record. Rezultatele nu apar peste noapte, iar un antrenor trebuie să fie alături de tine și să te ajute să-ți setezi obiective realiste pe termen lung. Dacă vrei să slăbești sănătos nu trebuie să te înfometezi sau să faci exerciții fizice ore în șir, până la epuizare. Un antrenor bun trebuie să-ți explice etapele unui proces de slăbire sănătos și să creeze pentru tine un plan personalizat, cu exerciții utile.

Te va ajuta să rămâi motivat

Chiar dacă, uneori, ai impresia că unele exerciții nu sunt pentru tine și că nu slăbești deloc, antrenorul te va ajuta să conștientizezi că fiecare etapă de mișcare este necesară și că organismul se obișnuiește, în timp, cu procesul de slăbire sau de tonifiere. De asemenea, este important să fii cât mai deschis cu antrenorul tău, să-i ceri sfaturi pentru slăbit, să-l întrebi ce fel de dietă să urmezi și ce fel de exerciții poți face singur acasă.

Îți arată ce exerciții poți face acasă

De multe ori, exercițiile de la sală le poți face și acasă, însă este important să le execuți corect, ca să eviți accidentările. De aceea, un antrenor oradea personal bun ar trebui să-ți arate cum să faci fiecare exercițiu și să-ți arate poziția corectă a corpului pentru fiecare mișcare. După ce organismul tău se va obișnui cu noul stil de viață, antrenamentele ți se vor părea mult mai distractive.

Un antrenor personal oradea te ajuta să fii mai motivat, să înțelegi cât de important este să faci sport, să ai o alimentație echilibrată și, în același timp, te va susține să-ți transformi stilul de viață și să-ți atingi obiectivele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *