Alegerea unui antrenor personal ar trebui sa fie una bine gandita

Alegerea unui antrenor personal ar trebui sa fie una bine gandita
Alegerea unui antrenor personal ar trebui sa fie una bine gandita, rationala.
Pe langa beneficiile practice, pe care le-am mai enumerat intr-un post anterior, exista si o latura umana, cel putin la fel de importanta, pentru ca aceasta colaborare sa lase sentimente pozitive in urma, din ambele parti. Din acest motiv m-am gandit ca ar fi important sa imi expun clar unele puncte de vedere, pe care mi le asum si sustin.
Mie mi s-a dat calea grea, si am imbratisat-o. Daca ati citit povestea mea pe fitnessoradea.ro, probabil ati aflat ca m-am recuperat cu munca dureroasa si grea, dintr-o situatie dificila din punct de vedere fizic si moral. Aceasta lupta, vrand, nevrand m-a disciplinat si m-a educat, dar mi-a aratat si beneficiile incontestabile al muncii fizice, fara suplimente artificiale.
Sper ca in asa fel veti intelege mai bine ca eu am sa sustin mereu evolutia lenta, dar sanatoasa. Muschii mai putin spectaculosi, dar puternici. Omul mai sanatos, energic …decat cel dependent.
Consider ca sportul este necesar pentru sanatatea si echilibrul corpului uman, si nu este nevoie de plusuri artificiale doar pentru a impresiona societatea, desi inteleg si accept ca este si asta o latura foarte importanta. Mi-as dori ca fiecare dintre noi sa inteleaga ca speranta de viata creste, si am putea avea niste foarte multi ani pe care sa ii traim fara dureri, fara a ne lupta cu obezitatea si diabetul, respectand doar cateva principii simple de sanatate, cum ar fi alimentatia si sportul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *