Táplálkozás és életmódtanácsadó, sporttápálkozás tanácsadó, testépítés-fitness sportedző, funkcionális edző

Mottóm: Merj élni! Merj változtatni! Segítek, hogy egészséges, boldog, kiegyensúlyozott életet élj!

Zsiros Robert -Személyi edző

Életmód és táplálkozás tanácsadó, vitamin és táplálék-kiegészítő tanácsadó, sporttáplálkozási tanácsadó.Személyi edző nagyvárad

Személyre szabott étrend és táplálék kiegészítési tanácsadás

Zsíros Róbert László vagyok, 34 éves, életmód és táplálkozás tanácsadó, vitamin és táplálék-kiegészítő tanácsadó, sporttáplálkozási tanácsadó.Tanulmányaimat Magyarországon az European Fitness Education School Debrecen-nél végzem Testépítés-Fitness Sportedző szakon és a Weider Professional Fitness Trainer Budapest iskolánál funkcionális tréner szakon.

A tanulmányaim befejezése után elméleti és tapasztalati tudással gazdagodom mely több mint 400 órát foglal magába a több mint 15 éves sportmultam mellé.A Testépítés-Fitness Sportedző diplomám a legmagasabb 5.ös szintü, mely nem csak Romániában és Magyarországon, de világszerte is elismert.

A sport gyerekkorom óta meghatározó szerepet tölt be az életembe. Versenyszerűen sportoltam karate versenyeken vettem részt, nagyon szép eredményeket értem el, még egy komolyabb sérülés közbe nem avatkozott.

Az ezt követő folyamatos műtétek során el kellett távolítani a bal térdkalácsomat és hosszabb ideig abba kellett hagynom a versenyszintű sportolást. Már akkor tudtam, hogy nem szabad feladni, talpra kell állni

A lelki megpróbáltatások és a testi változások megtanítottak arra, hogy semmit nem szabad feladni, mindent meg lehet valósítani csak akarat kell. Ezért a mihamarabbi felépülésre koncentráltam, hogy újra sportolhassak.

A sport iránti szeretetem és elkötelezettségem segített, hogy megértsem- mindent el lehet érni csak akarat kell hozzá.

A sport minden területén szerettem volna kipróbálni magamat ezért 18 éves koromban a testépítés világával ismerkedtem meg, mely komoly változásokat eredményezett úgy lelkileg, mint fizikailag.

A testépítés után következett az ökölvívás, a kick box, a Crossfit és a funkcionális edzés.

Táplálkozás és életmódtanácsadó, sporttáplálkozás tanácsadó, testépítés-fittnes sportedzőként, fő célom és feladatom, hogy a megszerzett tudásommal segíthessek azoknak, akik hozzám fordulnak. Szakmai tudásommal és tapasztalatommal segítsek a kitűzött cél megvalósításában.